Centrum voor jeugd en gezin

Home > Centrum voor jeugd en gezin

Centrum voor jeugd en gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is dé plek waar ouders/verzorgers, kinderen, jongeren en professionals terecht kunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Dit kan zowel digitaal, via de website, als op locatie, op school en in sommige gevallen bij u thuis. Als het nodig is, biedt het CJG ouders en kinderen (van -9 maanden tot 18 jaar) advies en ondersteuning. Er werken pedagogen, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en andere deskundigen om gezond en veilig opgroeien mogelijk te maken.

Website

Op de website van CJG kun u meer informatie vinden over nieuwsberichten, lokaal cursusaanbod, de tijden van het inloopspreekuur en juiste informatie over opvoeden, opgroeien, gezondheid, Home-Start en de pedagoog.

Naar de website van CJG

Telefoonnummer: 0180 - 43 39 44