Milieustraat Noordpolder

Home > Milieustraat Noordpolder

Milieustraat Noordpolder

Bij Milieustraat Noordpolder in Hendrik-Ido-Ambacht kunt u uw afval aanbieden dat u niet met uw huishoudelijk afval mag weggooien. Dit kan alleen als u inwoner van Ridderkerk bent en in het bezit bent van een toegangspas voor de Milieustraat. Afval van bedrijven wordt niet geaccepteerd.

U kunt bij de Milieustraat afval (meestal grof huisvuil) brengen dat niet met de wekelijkse afvalinzameling kan worden meegegeven. Hierbij kunt u denken aan:

• groenafval (los en gebundeld)
  • klein chemisch afval (dit kan nooit met het huishoudelijk afval worden meegegeven)
  • bouw- en sloopafval
  • asbest (mits dubbel verpakt, verpakkingsmateriaal is verkrijgbaar bij de Milieustraat)
  • huisraad (bruikbare spullen kunt u brengen bij Opnieuw & Co)
  • bruin- en witgoed
  • grof huishoudelijk afval
  • glas, vlakglas en verpakkingsglas
  • textiel, papier, karton, kunststof en plastics
  • gasflessen en andere drukhouders
  • hout, schoon en behandeld
  • grond, schoon
  • puin
  • autobanden
  • elektrische apparaten

Incontinentiemateriaal en luiers worden niet apart ingezameld.

Lever uw afval gescheiden in volg hierbij de instructies van de medewerkers van HVC.

Adres en contactgegevens

Crezéepolder 9
Hendrik-Ido-Ambacht

Klantenservice HVC
Telefoonnummer: (0800) 0700

Maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 16:30 uur.

Let op! De Milieustraat is alleen toegankelijk wanneer u in bezit bent van een toegangspas. Deze pas is gekoppeld aan uw adres.

Toegangspas

Alle huishoudens in Ridderkerk zijn in het bezit van een toegangspas. Deze heeft u nodig om toegang te krijgen tot de Milieustraat. De toegangspas is gekoppeld aan een specifiek huisadres. Wij verzoeken u daarom als u verhuist de toegangspas in uw woning achter te laten.

Pas kwijt, beschadigd of defect?

Bent u uw pas kwijt, is deze beschadigd of defect? Neem dan contact op met de klantenservice van HVC via telefoonnummer (0800) 0700 of stuur een e-mail naar klantenservice@hvcgroep.nl.

Een nieuwe pas kost € 5,00.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1