Home > Nieuws

• 21 t/m 24 augustus: Jeugdland Ridderkerk

(15-08-2018)

Jeugdland Ridderkerk staat weer voor de deur. Van dinsdag 21 augustus tot en met vrijdag 24 augustus opent sporthal De Fakkel haar deuren voor de jeugd van 4 tot 12 jaar.

• Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs?

(15-08-2018)

Vele vrijwilligers maken in Ridderkerk het verschil voor een ander. Wie nomineert u dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? De prijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Ridderkerkse samenleving doen.

• Pluim voor mantelzorgers

(15-08-2018)

Mantelzorgers die nog geen Pluim hebben aangevraagd, kunnen deze tot 31 augustus 2018 aanvragen. De Pluim, een blijk van waardering voor mantelzorgers, wordt uitgegeven door de gemeente Ridderkerk in de vorm van een Ridderkerkpas met een tegoed van € 75,-.

• Geen inzameling taxussnoeisel dit jaar

(20-06-2018)

Afgelopen jaren spaarden veel inwoners hun taxussnoeisel op. Via gemeentelijke inzamelpunten ging het naar Taxus voor Hoop en werd het gebruikt voor chemokuren. Doordat geneesmiddelenfabrikanten andere eisen stellen, is er dit jaar geen inzameling van taxussnoeisel.

• Inleveractie kleine elektrische apparaten

(25-04-2018)

Heeft u een kapot elektrisch apparaat of een spaarlamp die het niet meer doet? Inleveren bij de Milieustraat Noordpolder of bij kinderboerderij De Dierenhof is altijd goed. De apparaten zitten vol grondstoffen voor nieuwe producten en u bent van uw spullen af. Bovendien kunt u meesparen voor het Repair Café en maakt u zelf kans op mooie prijzen! De actie van Wecycle loopt tot en met 31 augustus 2018.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1