Home > Nieuws

• Derde editie Fietstelweek

(31-08-2017)

Maandag 18 september start de derde editie van de Nationale Fiets Telweek: het grootste fietsonderzoek van Nederland. Een week lang wordt weer gemeten hoe Nederland zich op de fiets verplaatst, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zitten.

• Belevingsonderzoek speelterrein Meidoornlaan

(31-08-2017)

Enkele speeltoestellen op het speelterrein aan de Meidoornlaan zijn aan vervanging toe. Via een online enquĂȘte willen wij te weten komen wat u van het speelterrein vindt en wat u graag anders zou zien, zodat we hier bij de herinrichting rekening mee kunnen houden.

• Doe mee met de wijkschouw in uw buurt!

(24-08-2017)

Tijdens de wijkschouw in september loopt of fietst u samen met uw buurtbewoners en onder andere de buurtpreventie en het leefbaarheidsteam door uw wijk. U beoordeelt wegen en paden, verlichting, groenvoorziening en speelterreinen. Op basis van uw wensen en klachten wordt mede bepaald waar extra inzet nodig is.

• Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs?

(14-08-2017)

Vele vrijwilligers maken in Ridderkerk het verschil voor een ander. Wie nomineert u dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? De prijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Ridderkerkse samenleving doen.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1