Home > Nieuws

• 1 augustus en 5 september: keuring verlenging rijbewijs

(18-07-2017)

Moet u binnenkort gekeurd worden voor de verlenging van uw rijbewijs? Dan kunt u op dinsdag 1 augustus of dinsdag 5 september 2017 terecht in het Wijkvoorzieningscentrum Slikkerveer, Reijersweg 62. Kunt u beide data niet, dan kunt u een afspraak inplannen bij een locatie in de regio.

• Geen inloopspreekuur college in vakantieperiode

(12-07-2017)

Op de dinsdagen 18 en 25 juli en 1 augustus vervalt het wekelijkse inloopspreekuur van burgemeester en wethouders. Natuurlijk blijft het altijd mogelijk om (telefonisch) een afspraak te maken met een van de aanwezige leden van het college.

• Brengt u een bezoek aan ons Servicecentrum? Maak tijdig een afspraak!

(04-07-2017)

Voor steeds minder producten hoeft u persoonlijk langs te komen bij de gemeente. Die producten regelt u online, waar en wanneer u maar wilt, gemakkelijk en snel. Voor sommige zaken is het echter nodig dat u persoonlijk aan de balie komt. Om u sneller en beter van dienst te kunnen zijn werken wij zoveel mogelijk op afspraak. Wij streven ernaar u dan binnen 5 minuten te helpen.

• Lachend de file voorbij

(30-06-2017)

De Verkeersonderneming werkt aan de bereikbaarheid van de regio en het verlagen van de filedruk, zoals met de campagne ‘Lachend de file voorbij’. Kijk op de website van De Verkeersonderneming of op de website van Filedier of u in aanmerking komt voor € 300,- terug op een fiets, e-bike, e-scooter of OV-abonnement.

• Inleveren taxus-snoeisel

(15-06-2017)

Heeft u taxus in uw tuin staan en gaat u die binnenkort snoeien? In jonge twijgen zit een belangrijke grondstof die wordt gebruikt voor chemotherapieën (baccatine). Tot en met 31 augustus kunt u uw snoeiafval inleveren bij NMDE ‘De Groene Draak’ (Kastanjelaan 27) en de milieustraat Noordpolder. Daarna is de concentratie werkzame stof te laag om te kunnen gebruiken.

• Inzamelactie kleine elektrische apparaten

(26-04-2017)

Heeft u een kapot elektrisch apparaat of een spaarlamp die het niet meer doet? Inleveren bij de Milieustraat Noordpolder of bij kinderboerderij De Dierenhof is altijd goed. De apparaten zitten vol grondstoffen voor nieuwe producten en u bent van uw spullen af. Bovendien kunt u meesparen voor het Repair Café en maakt u zelf kans op mooie prijzen!

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1