16 augustus: inloopmiddag/-avond gebiedsvisie Plein Oost en omgeving

Home > Nieuws > 16 augustus: inloopmiddag/-avond gebiedsvisie Plein Oost en omgeving

16 augustus: inloopmiddag/-avond gebiedsvisie Plein Oost en omgeving

Dit item is gearchiveerd op 17-08-2017.

De gemeente is bezig met het opstellen van een gebiedsvisie voor Plein Oost en de omgeving ten oosten daarvan. Bent u nieuwsgierig naar deze toekomstplannen? Op woensdag 16 augustus krijgt u in Trefpunt Oost antwoord op al uw vragen.

De visie heeft betrekking op de komende twintig jaar. Het gaat om het gebied tussen de Vondellaan, Da Costastraat en De Genestetstraat: de locatie van CBS De Wingerd, het wijkcentrum Trefpunt Oost en de winkelstrip met daarachter gelegen garageboxen.

Inloopmiddag/-avond

U kunt op 16 augustus op ieder gewenst moment tussen 16.00 uur en 20.00 uur binnenlopen in het wijkcentrum Trefpunt Oost aan De Genestetstraat 2. Stel uw vragen of laat een schriftelijke reactie achter!

Vervolg

Na de inloopmiddag/-avond ronden wij de gebiedsvisie af. Wij leggen het ontwerp vervolgens 4 weken ter inzage. Tijdens deze periode kunt u ook nog inhoudelijk reageren op de visie. De gebiedsvisie wordt op basis van die reacties mogelijk nog aangepast. Daarna leggen wij de gebiedsvisie ter vaststelling aan de gemeenteraad voor.

Contact

Bent u niet in de gelegenheid zijn de inloopmiddag/-avond te bezoeken en heeft u vragen over de gebiedsvisie? Neem dan contact op met Bart Verhoeven via e-mail bart.verhoeven@bar-organisatie.nl of telefoon (010) 506 17 28.

Plangebied

Contact