17 maart: gratis compost afhalen

Home > Nieuws > 17 maart: gratis compost afhalen

17 maart: gratis compost afhalen

Dit item is gearchiveerd op 18-03-2018.

Op zaterdag 17 maart kunt u van 8.30 tot 15.00 uur gratis compost ophalen bij De Gorzen (De Gorzenweg 79). Met deze actie bedankt de gemeente u voor het gescheiden aanleveren van uw groente-, fruit- en tuinafval (gft).

Bodemverbeteraar

Compost is perfect voor gebruik in de tuin. De natuurlijke bodemverbeteraar stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze, het reguleert de waterhuishouding en zorgt voor een natuurlijke balans in de bodem. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Groente-, fruit- en tuinafval apart

Veel Ridderkerkers bieden hun gft gescheiden aan. Daar zijn wij heel blij mee. Gescheiden inzamelen en composteren van gft is goed voor het klimaat. We gebruiken daardoor minder kunstmest en graven minder veen af.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1