Bent u tevreden over Ridderkerk?

Home > Nieuws > Bent u tevreden over Ridderkerk?

Bent u tevreden over Ridderkerk?

Misschien valt er binnenkort een vragenlijst van de gemeente bij u op de mat. Vindt u het belangrijk om prettig te wonen in Ridderkerk en dat de dienstverlening van de gemeente zo goed mogelijk bij uw wensen aansluit? Dan is dit uw kans om uw mening te geven.

Bent u een van de 2.500 Ridderkerkers die is uitgenodigd om aan het onderzoek mee te doen? Neemt u dan alstublieft even de tijd - ongeveer een kwartiertje - om de vragenlijst in te vullen. Dat kan tot uiterlijk vrijdag 24 november 2017.

Waarstaatjegemeente

Het onderzoek heet waarstaatjegemeente.nl en wordt uitgevoerd door EVA, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Het levert de gemeente veel waardevolle informatie op! Met uw antwoorden kunnen wij de dienstverlening verbeteren. Daarnaast helpen de resultaten bij het nemen van besluiten over uw woonomgeving.

Heeft u al eerder meegedaan? Ook dan is het belangrijk dat u de vragenlijst invult. Misschien denkt u er nu anders over of juist niet.

Klanttevredenheidsonderzoek

Bezoekt u tussen 6 en 24 november het Service Centrum in het gemeentehuis, dan kunt u meedoen aan het jaarlijkse klantentevredenheidsonderzoek. Ook op deze manier kunt u aangeven wat u van de dienstverlening van de gemeente vindt. Hier worden andere vragen gesteld dan bij de vragenlijst van waarstaatjegemeente.nl.

Nieuwsgierig naar de resultaten van waarstaatjegemeente van voorgaande jaren? U vindt deze op de pagina Onderzoeken.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1