Gezocht: mensen die een uitdaging aandurven

Home > Nieuws > Gezocht: mensen die een uitdaging aandurven

Gezocht: mensen die een uitdaging aandurven

Dit item is gearchiveerd op 23-04-2018.

De gemeente daagt u uit. ‘Hoe krijgen wij meer jonge vrijwilligers?’ en ‘Hoe zorgen wij ervoor dat buurtbewoners elkaar meer gaan helpen?’. Twee vragen (challenges) waarvoor we graag uw kennis en creativiteit vragen! Heeft u het antwoord op (één van) bovenstaande vragen? Deel uw idee met ons. Het beste idee wint € 1.250,-. Er is ook geld beschikbaar om het idee uit te voeren.

Waarom meedoen?

Hoe mooi zou het zijn als u iets bedenkt waardoor buren elkaar vaker ontmoeten en zich daardoor een stuk beter voelen! Of als door uw idee jonge mensen een vereniging draaiende kunnen houden.

Heeft u het beste idee? Samen met u kijken we wie ermee aan de slag gaat. Dat kan ook in samenwerking met de gemeente of met één of meerdere winnaars zijn. Het is de bedoeling dat Ridderkerkers of Ridderkerkse organisaties daarbij betrokken worden.

City Challenges Ridderkerk

Ga naar www.citychallenges.nl/ridderkerk en doe mee aan een van de twee of zelfs beide challenges! Iedereen kan meedoen, individueel of in teams. U hoeft niet per se in Ridderkerk te wonen.

Ideeën voor de challenge ‘Jonge vrijwilligers’ kunt u tot en met 15 april 2018 aanleveren. Voor de challenge ‘Buurtbewoners’ kan dat tot en met 22 april 2018.

Meer informatie

Meer weten over City Challenges? Volg www.facebook.com/citychallenges of @City_Challenges of stuur een e-mail naar info@citychallenges.nl.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1