Kom op de koffie op Ideeëndag

Home > Nieuws > Kom op de koffie op Ideeëndag

Kom op de koffie op Ideeëndag

Dit item is gearchiveerd op 20-09-2018.

Op woensdag 19 september staat de koffie klaar op de Ideeëndag. In de Hofzaal (Koningsplein 2) kunt u tussen 10.00 en 21.00 uur binnenlopen voor een goed gesprek met andere inwoners, collegeleden en medewerkers van de gemeente. Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u alleen een kopje koffie wilt drinken of mee wilt luisteren bij andere gesprekken.

Samen met u willen wij Ridderkerk mooier maken. Op deze dag worden ideeën en kennis uitgewisseld over bijvoorbeeld veiligheid, groen, verkeer, onderwijs, welzijn, cultuur en de samenleving. We horen graag hoe u daarover denkt en of u daarin een rol kan of wil spelen.

Uw suggesties voor nieuwe collegeprogramma

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuw collegeprogramma. Dit is een uitwerking van het coalitieakkoord ‘Veel kleuren, één palet’. Daarin staan de plannen van het college van burgemeester en wethouders voor de periode 2018-2022. Wij zijn benieuwd naar uw suggesties voor het nieuwe collegeprogramma. Kom daarom 19 september op de koffie bij het college.

Neem gerust uw kinderen mee

De Hofzaal is ingericht als een gezellige huiskamer met verschillende hoekjes om te praten. Neem gerust uw kind(eren) mee, want er is een kinderhoekje en iets te drinken.

Verhinderd?

Komt u niet naar de Ideeëndag, maar wilt u toch meedoen of -denken?  Stuur dan een mail met uw ideeën of suggesties naar meedenken@ridderkerk.nl.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1