Onderzoek Waarstaatjegemeente

Home > Nieuws > Onderzoek Waarstaatjegemeente

Onderzoek Waarstaatjegemeente

RSS

2.500 Ridderkerkers hebben in de derde week van oktober een brief van de gemeente ontvangen. Daarin wordt gevraagd om mee te doen aan het onderzoek waarstaatjegemeente.nl. Door vragen te beantwoorden kan de gemeente de dienstverlening verbeteren. Ook helpt u ons zo bij het nemen van besluiten over uw woonomgeving.

Heeft u zo’n brief ontvangen? Neem dan alstublieft even de tijd - ongeveer een kwartiertje - om de vragenlijst in te vullen. Dat kan tot en met donderdag 15 november 2018.

Hoe tevreden bent u?

Waarstaatjegemeente levert veel waardevolle informatie op! Woont u bijvoorbeeld prettig in Ridderkerk? Hoe wordt u het liefst geïnformeerd door de gemeente? Dit is uw kans om uw mening te geven. Ook als u al eerder heeft meegedaan, want misschien denkt u er nu anders over.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door EVA, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau.

Begin oktober is in het Gemeentelijk Service Centrum het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Ook op deze manier onderzoeken wij wat onze inwoners van de dienstverlening van de gemeente vinden. Hiervoor zijn andere vragen gesteld dan in waarstaatjegemeente.nl.

Contact

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1
2981 EA Ridderkerk

Postadres: Postbus 271
2980 AG Ridderkerk

Telefoon: (0180) 451 234
WhatsApp: 06 - 11 87 06 87

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken