Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs?

Home > Nieuws > Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs?

Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs?

Vele vrijwilligers maken in Ridderkerk het verschil voor een ander. Wie nomineert u dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? De prijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Ridderkerkse samenleving doen.

De afgelopen jaren hebben de gemeente en Sport en Welzijn jaarlijks twee vrijwilligersprijzen uit mogen reiken: de Jaap van der Graafprijs en de groepsprijs voor vrijwilligers. Ook dit jaar rekenen wij op uw hulp om (groepen) vrijwilligers voor te dragen. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden!

Kent u vrijwilligers of vrijwilligersgroepen die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wacht niet te lang, aanmelden kan tot uiterlijk 19 oktober 2017.

Aanmeldformulier vrijwilligers 2017

Na 19 oktober buigt een jury zich over de inzendingen. De jury bestaat uit de wethouders Keuzenkamp en Japenga, de prijswinnaars van vorig jaar en Connect2Act (Steunpunt Vrijwilligerswerk). De vrijwilligersprijzen worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 2 januari 2018 uitgereikt.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1