Proclaimer

Home > Proclaimer

Proclaimer

De gemeente Ridderkerk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, kunt u ons hierop wijzen via het contactformulier of te bellen naar (0180) 451 234.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Links

Links naar websites van derden worden uitsluitend voor gebruikersgemak geplaatst. De gemeente Ridderkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze websites.

Privacy

De gemeente Ridderkerk gebruikt slechts persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten in het kader van een klacht, melding of opmerking en alleen voor het daarbij behorende doel. De gegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk.

Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1