Ridderkerkpas

Home > Ridderkerkpas

Ridderkerkpas

Deelnemen aan sport en cultuur, meegaan op schoolreis of het kopen van nieuwe kleding en schoolspullen. Dat is vaak lastig als je weinig te besteden hebt en elk dubbeltje moet omdraaien. De gemeente Ridderkerk helpt door inwoners met een minimuminkomen gratis een speciale pas met een tegoed aan te bieden: de Ridderkerkpas.

Heeft u een minimuminkomen? Dan kunt u een Ridderkerkpas voor uzelf en uw kinderen aanvragen.

Voordelen

De Ridderkerkpas geeft veel voordeel. Met de pas kunnen onder andere kleding, schoolspullen of computerapparatuur gekocht worden bij Hema, Sport2000 en Alternate. Ook kunnen er sportactiviteiten mee betaald worden, waaronder zwemmen en het lidmaatschap van sportverenigingen. Verder is het tegoed te gebruiken voor kinderopvang, scholen, abonnementen, sportkleding en de aanschaf van muziekinstrumenten.

Vragen?

Heeft u na het lezen van onderstaande informatie nog vragen? Dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur tijdens het telefonisch spreekuur van de afdeling Sociale Zaken contact met ons opnemen via telefoonnummer (0180) 451 234. In het keuzemenu kiest u eerst voor optie 1 en vervolgens voor optie 1.

Contact

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1
2981 EA Ridderkerk

Postadres: Postbus 271
2980 AG Ridderkerk

Telefoon: (0180) 451 234
WhatsApp: 06 - 11 87 06 87

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken