Toegankelijkheidsverklaring

Home > Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

De gemeente Ridderkerk wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2, op niveau A en AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

Uitgesloten URL

Deze verklaring geldt voor de website(s): www.ridderkerk.nl (hoofdwebsite). De url https://ridderkerk.raadsinformatie.nl is uitgesloten van deze verklaring, omdat dit onderdeel niet onder onze verantwoordelijkheid valt.

Hoe zorgt de gemeente voor een toegankelijke website?

Om ervoor te zorgen dat onze website toegankelijk is, nemen wij de volgende maatregelen:

• Interne controle vóór publicatie: Onze redactie toetst vóór publicatie alle content op toegankelijkheid.
  • Periodieke interne controle: Onze redactie voert periodiek tussentijdse controles uit op de content.
  • Training werknemers: Onze redacteuren hebben een training over toegankelijkheid gevolgd.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1