Trouwen in Ridderkerk

Home > Trouwen in Ridderkerk

Trouwen in Ridderkerk

In Ridderkerk kunt u trouwen op de manier zoals u dat wenst. Of u nu kiest voor een eenvoudige ceremonie, voor een groots evenement, of voor iets ertussen in, het is allemaal mogelijk.

Muziek bij de ceremonie

U kunt voor bij de ceremonie eigen muziek meenemen en af laten spelen op de locatie gemeentehuis. De muziek moet aangeleverd worden op USB stick met MP3 bestand(en). Apple-bestanden kunnen niet worden afgespeeld.

Er is geen muziek mogelijk tijdens de voltrekking van een kosteloos huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Wilt u muziek afspelen bij een andere trouwlocatie? Neem dan contact op met deze trouwlocatie. Zij informeren u over de mogelijkheden.

Trouwlocaties

U kunt uw ja-woord geven op verschillende locaties in Ridderkerk, zodat u kunt trouwen in een omgeving en in een sfeer die bij u past. De verschillende trouwlocaties:

Trouwambtenaren

De Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (babs) zal uw huwelijk voltrekken. De voltrekking van uw huwelijk is bij hen in goede handen. Met veel enthousiasme doen zij hun best om samen met u, uw mooiste dag tot een exclusieve gebeurtenis te maken.

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1