Intocht Sinterklaas Rijsoord

Home > Evenementenkalender > Intocht Sinterklaas Rijsoord

Intocht Sinterklaas Rijsoord

Dit item is gearchiveerd op 19-11-2017.

Zaterdag 18 november komt Sinterklaas samen met zijn Pieten aan in Rijsoord. De goedheiligman zet rond 9.30 uur voet aan wal aan de Waalweg. Bij de steiger ter hoogte van restaurant Ross Lovell ligt de rode loper klaar. Ook vanaf de brug van de Rijksstraatweg kunt u de Sint goed zien.

Na zijn aankomst maakt de Sint een rijtoer door Rijsoord. De vrolijke noot van muziekkorps Sursum Corda werkt aanstekelijk. Wie dat wil, kan de traditionele Sinterklaasliedjes meezingen. En onderweg kan de Sint een mooie tekening ook wel waarderen. Aan het eind komt het gezelschap aan bij de Gereformeerde kerk (Rijksstraatweg 95). Daar is het feest en kun je met de Sint en zijn Pieten op de foto gaan.

De ontvangst van Sint Nicolaas is voorbereid door Oranjevereniging ‘Nederland & Oranje’. Kijk voor meer informatie op www.oranjevereniging-rijsoord.nl.

Startdatum: 18-11-2017
Starttijd: 09:30