Slim Verbouwen Beurs

Home > Evenementenkalender > Slim Verbouwen Beurs

Slim Verbouwen Beurs

Dit item is gearchiveerd op 19-11-2017.

Wilt u uw woning of (bedrijfs)pand comfortabeler en energiezuiniger maken? Kom dan op zaterdag 18 november van 12.00 tot 16.00 uur naar de Slim Verbouwen Beurs in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Het wordt een middag vol slimme en duurzame ideeën, voor inwoners en ondernemers. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om het comfort en de duurzaamheid van uw huis of bedrijfspand te verbeteren? Diverse lokale ondernemers helpen u graag de beste oplossing voor uw situatie te vinden.

Een tipje van de sluier

Tijdens de beurs kunt u over allerlei onderwerpen informatie inwinnen. Bijvoorbeeld over de financiering van energiebesparende maatregelen en over het plaatsen van zonnepanelen en deelname aan een gezamenlijk zonnepanelen-dak in Ridderkerk. U kunt tijdens de Slim Verbouwen Beurs ook plaatsnemen in een elektrische auto!

Goed voor uw portemonnee

Energie besparen kan op veel manieren. Van isolatie tot het gebruik van duurzame technieken zoals zonnepanelen en warmtepompen. Wist u dat u heel eenvoudig kunt besparen? Met het gebruik van radiatorfolie bespaart u ongeveer € 30,- per jaar op uw stookkosten. Iedereen kan het!

Wie slim verbouwt heeft dubbel winst

De Slim Verbouwen Beurs wordt georganiseerd door de Duurzaamheidskring Ridderkerk, de Duurzaamheidskring Barendrecht en de Rabobank. Deze partners willen gezamenlijk helpen woningen te verduurzamen en daarmee de samenleving. Wie slimme maatregelen neemt spaart niet alleen het milieu, maar ook de portemonnee! Komt u ook?  (De toegang is gratis.)

Win Slimme Verlichting

U kunt tijdens de Slim Verbouwen Beurs kans maken op een TRÅDFRI Slimme Verlichting pakket van IKEA, ter waarde van €150,-. Om kans te maken op deze prijs, laat u uw gegevens achter bij de stand van IKEA Barendrecht of die van de Duurzaamheidskringen Barendrecht - Ridderkerk. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd. Hij of zij stelt samen met een verlichtingsspecialist van IKEA in de winkel een verlichting pakket samen dat bij zijn of haar woning en behoefte past.

Locatie: Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1
Startdatum: 18-11-2017
Starttijd: 12:00
Eindtijd: 16:00

Contact

Gemeente Ridderkerk
Bezoekadres: Koningsplein 1
2981 EA Ridderkerk

Postadres: Postbus 271
2980 AG Ridderkerk

Telefoon: (0180) 451 234
WhatsApp: 06 - 11 87 06 87

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken