Spelletjes doen met ouderen, voorlezen in de klas, meedraaien in de Wereldwinkel of bij het Leger des Heils. Als organisatie komt u soms handen tekort. Herkent u dit? De gemeente helpt u graag een handje op de Daadwerkelijk in de buurtdag. Doet u dit jaar (weer) mee? Laat het ons uiterlijk vrijdag 19 juli weten

De Daadwerkelijk in de buurtdag is dit jaar op donderdag 3 oktober. Dat lijkt nog ver weg, maar wij verzorgen alles graag tot in de puntjes. Daarom is het handig als we nog voor de zomer weten hoeveel organisaties van ons aanbod gebruik willen maken.

Goede ervaringen

Voor veel Ridderkerkers is de Daadwerkelijk in de buurtdag inmiddels een begrip. Al vele jaren op rij staan medewerkers van de gemeente klaar om bij tal van activiteiten te helpen. Verschillende organisaties hebben goede ervaringen en weten ons te vinden.

Doet u mee?

Stuur een e-mail naar m.rozendaal@ridderkerk.nl. Omschrijf de activiteit, de locatie en het gewenste tijdstip van de dag (in de ochtend of middag). Vermeld ook het aantal personen dat bij de activiteit nodig is en het telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon.