Bewonersavond over energiebesparing

13 februari 2023, 12:46
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Wilt u ook graag besparen op uw energierekening en bijdragen aan een duurzamere toekomst? Wilt u weten hoe u uw woning kunt verbeteren en tegelijk meer comfort kunt ervaren? Kom dan naar onze bewonersavond over energiebesparing.

De bijeenkomst is op woensdag 22 februari van 19.30 tot 21.00 uur in de Christus is Koning Kerk in Slikkerveer. U bent welkom om te komen luisteren naar de energieadviseur en de energiespecialist van de WoonWijzerWinkel. Zij zullen u alles vertellen over de mogelijkheden om uw woning te verbeteren op het gebied van isoleren, ventileren en het doen van een warmtescan.

Warmtescanrapport

Een tijdje terug hebben fotografen van Heatpulse een warmtescan gedaan bij woningen in Slikkerveer. De bewoners hebben de bevindingen en adviezen thuisgestuurd gekregen. Wie over dit rapport nog vragen heeft, kan die ook stellen tijdens de bewonersavond.
De specialist van Heatpulse is aanwezig en kan uitleg geven over de foto en u helpen om het rapport te begrijpen. Het rapport is u aangeboden namens de gemeente en is een belangrijk instrument om uw woning te verbeteren.

Kom langs op 22 februari en ontdek hoe u uw woning kunt verbeteren. Aanmelden kan via duurzaam@ridderkerk.nl.