Nieuw leerbedrijf in onze regio: Stichting Jong Vermogen!

15 mei 2023, 13:06

Werk is een belangrijk onderdeel als u mee wilt kunnen doen in de maatschappij. Voor sommige jongeren geldt dat ze nét even een steuntje extra in de rug nodig hebben. Zowel op het gebied van vakvaardigheden als werknemer vaardigheden.

Daarom leert en werkt bij Jong Vermogen iedereen in de praktijk, met leer- en ontwikkeltrajecten op maat. Tijdens een stage wordt duidelijk wat de weg wordt naar een passende, duurzame plek op de arbeidsmarkt.

Wilt u graag sociaal ondernemen? Komt u soms of structureel wat handen tekort om uw werkzaamheden uit te laten voeren? Grote of kleine opdrachten, eenmalig of structureel, vast of tijdelijk; door het werk aan ons uit te besteden bent u uit de brand geholpen wat betreft de taken en opdrachten én bied het perspectief aan jongeren uit de regio.
Dat is goed voor de toekomst van het bedrijfsleven én de regionale arbeidsmarkt.

Contact

Meer informatie? Een keer persoonlijk kennismaken? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 743615. U bent ook van harte welkom voor een kop koffie op onze nieuwe locatie bij Holland Ridderkerk aan de Kolenbranderstraat 14 in Ridderkerk.