Inzameling elektrische apparaten

Elektrische apparaten kunt u op een aantal manieren inleveren:

• Wanneer u een nieuw elektrisch of elektronisch apparaat koopt, kunt u het oude exemplaar inleveren bij de winkelier. De winkelier is verplicht uw oude apparaat in te nemen wanneer u dit bij de aankoop meldt!
  • u laat het ophalen; hiervoor maakt u met ons een afspraak via (0180) 451 234
  • u brengt het naar de Milieustraat Noordpolder aan de Crezeepolder 9 Hendrik-Ido-Ambacht
  • recyclebare apparaten kunt u wegbrengen of laten ophalen door Opnieuw & Co, PC Hooftstraat 12 Ridderkerk, (078) 641 79 66.
  • u kunt met uw kapotte elektronisch apparaat langsgaan bij het Repair Café. Vrijwilligers proberen (samen met u) het apparaat te repareren. Het Repair Café is elke laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Gasterij de Ontmoeting, Boksdoornstraat 80 Ridderkerk.

Is deze pagina naar wens?