Het beleidsplatform NMD adviseert en signaleert richting het college over de natuur, het milieu en de duurzame ontwikkeling van Ridderkerk. Dit kan het platform gevraagd en op eigen initiatief doen. Het platform wil de koppeling tussen mondiale milieuproblemen en de lokale bijdrage aan de oplossing van deze problemen onder de aandacht brengen. Leden brengen elk deskundigheid mee vanuit hun opleiding of werk of hebben een maatschappelijke organisatie achter zich staan.

Lid worden

Wilt u ook lid worden van dit platform? Neem dan contact op via meedenken@ridderkerk.nl. Via dit e-mailadres worden uw vragen over het platform beantwoord en kunt u in contact komen met de voorzitter en/of leden van het platform.

Is deze pagina naar wens?