Foto burgemeester Anny Attema

Portefeuille

Openbare orde en veiligheid, politie en brandweer, algemeen bestuurlijke zaken, bestuurlijke coördinatie en samenwerking, toezicht en handhaving.

Verder is de burgemeester actief als:

• Lid van het Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur van de BAR-organisatie (onbezoldigd)
  • Lid van het Algemeen Bestuur van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (onbezoldigd)
  • Lid van het Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (onbezoldigd)
  • Lid van de Bestuurlijke Adviescommissie Brandweer (BAC) van de VRR (onbezoldigd)
  • Lid van de brandweerkamer van de VNG (onbezoldigd)
  • Lid van het Regionaal Veiligheidsoverleg eenheid Rotterdam van de Nationale politie (onbezoldigd)
  • Ambassadeur Stichting Present Ridderkerk (onbezoldigd)
  • Bestuurslid Werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (WSGO) (onbezoldigd)

E-mail: burgemeester@ridderkerk.nl

Is deze pagina naar wens?