Waterrijk

Aan Herkon B.V. wordt bouwgrond verkocht voor het woningbouwplan Waterrijk voor fase 6B van Het Zand.

Locatie Rowdies

De gemeenteraad wordt geïnformeerd over de uitkomst van het onderzoek naar de definitieve locatie van de Rowdies.

Dode boom

Vragen van het raadslid Ros over het niet verwijderen van een dode boom worden per brief beantwoord.

Startersaanpak, schulddienstverlening ondernemers

De 'overeenkomst startersaanpak' en 'overeenkomst schulddienstverlening aan ondernemers' worden ondertekend.

Rivieroevers

De concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau PlanMER (NRD) Gebiedsvisie Rivieroevers Ridderkerk is vastgesteld. De gemeenteraad wordt geïnformeerd.

Herijkingsonderzoek gemeentefonds

De gemeenteraad wordt geïnformeerd over de voorlopige uitkomsten van het herijkingsonderzoek gemeentefonds per 2023 voor Ridderkerk.

Kansrijke start

Het projectplan Kansrijke Start Ridderkerk is vastgesteld. De gemeenteraad wordt geïnformeerd.

Blauwe zone Dillenburgplein

De gemeenteraad wordt geïnformeerd over de uitkomsten evaluatie proef blauwe parkeerzone Dillenburgplein.

Nationaal Groeifonds

De gemeenteraad wordt geïnformeerd over de voortgang van het Nationaal Groeifonds en de Regionale Groeiagenda Zuid-Holland.

TONK

De beleidsregels Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK) Ridderkerk 2021 zijn vastgesteld. De gemeenteraad wordt geïnformeerd.

Servicedesk TOZO

Het Plan Servicedesk Tozo is vastgesteld. De gemeenteraad wordt geïnformeerd.

Transitieplan OV en corona

De gemeenteraad wordt geïnformeerd over het transitieplan voor Openbaar Vervoer en Corona.

Afvalbeleid bouwbedrijven

Vragen van het raadslid Ros over het afvalbeleid van bouwbedrijven in Ridderkerk worden per brief beantwoord.

Aanbesteding Inzet Wijkteams

De gemeenteraad wordt geïnformeerd over de Inkoopstrategie aanbesteding Inzet Wijkteams.