Subsidie verkeersmaatregelen

De gemeenteraad wordt geïnformeerd over de verkregen subsidie uit de stimuleringsregeling verkeersveiligheids­maatregelen, waarmee voor 2,4 miljoen euro aan projecten kan worden uitgevoerd.

Vergunninghoudersparkeren

Vergunninghoudersparkeren wordt ingesteld in de Kerksteeg en op de Benedenrijweg tussen Kerksteeg en Kerksingel.

Vragen Prikker op de Kaart

Vragen van het raadslid Kardol over de resultaten van de Prikker op de Kaart worden per brief beantwoord.

Informatiebeveiliging

De collegeverklaring 'Ridderkerk ENSIA 2020' inzake informatiebeveiliging DigiD en Suwinet en aanverwante documenten zijn vastgesteld.

Vragen afvalstoffenheffing

Vragen van de raadsleden Van Vliet en Kloos over de afvalstoffenheffing worden per brief beantwoord.

Machtiging i.v.m. kinderopvangtoeslagenaffaire

De BAR-organisatie is gemachtigd om namens de Belastingdienst in contact te treden met gedupeerden van de kinderopvangtoeslagenaffaire. De gemeenteraad wordt geïnformeerd.

BAR-organisatie in coronatijd

De gemeenteraad wordt geïnformeerd over de BAR-organisatie in coronatijd.