In commissiebijeenkomsten worden de raads- en burgerleden op informele wijze geïnformeerd.

De commissiebijeenkomsten worden digitaal gehouden. U bent van harte welkom om de bijeenkomst via internet te volgen via www.ridderkerk.nl/raadinbeeld.

De volgende digitale bijeenkomsten van de commissies Samen wonen zijn op:

Dinsdag 12 januari 2021 Klimaatverandering in Ridderkerk

De commissie wordt geïnformeerd over de gevolgen van de klimaatverandering voor Ridderkerk. Onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn hitte, droogte, wateroverlast en bodemdaling.

Donderdag 14 januari 2021 Woonvisie voor Ridderkerk

Onderwerp is de Woonvisie voor Ridderkerk waarover de gemeenteraad later dit jaar een beslissing neemt.

Ter voorbereiding daarvan zijn diverse analyses verricht en zijn in december diverse onlinebijeenkomsten met stakeholders georganiseerd.De commissie wordt geïnformeerd over de resultaten daarvan.

Daarnaast zullen de commissieleden kunnen aangeven wat zij verder nog in de Woonvisie opgenomen willen zien.

U kunt de vergaderstukken inzien op www.ridderkerk.nl/vergaderstukken