Tijdens de persconferentie op 19 mei jl. heeft het kabinet laten weten dat de coronamaatregelen verder worden versoepeld. De horeca en culturele instellingen mogen hun deuren weer voorzichtig openen en ook het onderwijs krijgt meer ruimte.

Naleving van de belangrijkste basisregels is nu wel belangrijker dan ooit. Vermijd daarom drukte, houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten, was je handen regelmatig en werk zoveel mogelijk thuis. Voor een volledige omschrijving van de versoepelde maatregelen verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.

Veel gestelde vragen over het coronavirus in Ridderkerk

Wij hebben een aantal veel gestelde vragen voor inwoners, organisaties en ondernemers op een rijtje gezet over bepaalde thema’s in relatie tot het coronavirus en hoe we hiermee omgaan in Ridderkerk.