In 2050 moeten alle Ridderkerkse woningen en gebouwen duurzaam en dus aardgasvrij zijn. Wat vindt u belangrijk bij de overgang naar aardgasvrij wonen? Laat het ons weten door een korte enquête in te vullen.

Uiterlijk in 2030 wil Ridderkerk al 49% minder CO2 uitstoten dan in 1990. Zo gaan we stap voor stap naar het einddoel: aardgasvrij in 2050. Uw ideeën over hoe we deze doelen kunnen halen, nemen we graag mee. Daarom roepen we alle inwoners op de online enquête over aardgasvrij wonen in te vullen. Onder de deelnemers die de enquête helemaal hebben ingevuld, verloten we drie cadeaubonnen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.

In het najaar organiseren we 3 bijeenkomsten om verder te praten over deze uitkomsten en aardgasvrij wonen.

Enquête invullen