De kwaliteit van de speeltoestellen op de speelplek aan de Rijksstraatweg naast huisnummer 287 is de laatste tijd sterk achteruit gegaan. Wij gaan de speeltoestellen vervangen en nodigen u uit mee te denken over de nieuwe speelplek.

Meedenken over een nieuwe locatie van de speelplek

Doordat we de speeltoestellen vervangen, kan de speelplek ook verplaatst worden. Wellicht is de plek aan de andere zijde van het voetpad beter. Via een korte vragenlijst op onze website horen we graag uw mening.

Meedenken over de keuze van de speeltoestellen

Daarnaast horen we graag van u waar uw voorkeur voor speeltoestellen naar uit gaat. Voor uw gemak hebben we alvast wat speeltoestellen uitgekozen maar u mag ook zelf een idee aandragen. Wij hopen dat de keuze u, maar vooral de kinderen aanspreekt.

Online vragenlijst

Het invullen neemt slechts een paar minuten van uw tijd in beslag. Wanneer u uw e-mailadres op het invulformulier achterlaat, wordt de uitslag toegestuurd.

Vragenlijst invullen

U kunt de vragenlijst tot en met zondag 16 juni invullen

Op maandag 17 juni kunt u de uitslag op onze website terugvinden. Wanneer u uw e-mailadres op het formulier achterlaat, wordt de uitslag toegestuurd.

Wat gebeurt er met het resultaat?

We gaan voor de locatie en speeltoestellen met de meeste stemmen een nieuw ontwerp maken. Het ontwerp wordt u via de door u opgegeven e-mailadres toegestuurd en is vanaf 18 juli op onze website te vinden.

Neem gerust contact met ons op

Mocht u nog vragen hebben, wij beantwoorden ze graag. U kunt contact op nemen met Lizette de Zwart. Zij is te bereiken via telefoonnummer 14 0180.