Vanwege alle coronamaatregelen mogen er minder mensen in het gemeentehuis zijn en zijn er bij de afdeling Burgerzaken minder balies open. Het kan daardoor voorkomen dat u langer moet wachten voordat u langs kunt komen. In sommige gevallen kunt u pas over 3 weken een afspraak maken.

Maak alleen een afspraak voor zaken die u niet online kunt regelen. Ook vragen wij u om alleen een afspraak te maken als het echt nodig is. Kan uw bezoek aan de afdeling Burgerzaken wachten? Maak dan op een later moment een afspraak.

Wilt u een afspraak maken? Doe dit dan digitaal op de pagina afspraak maken. U kunt een afspraak inplannen op de beschikbare tijden, die u ziet in de kalender. Zijn er geen tijden beschikbaar, dan zijn de balies vol.

Rijbewijs verlengen

We zien dat er op dit moment erg veel afspraken worden gemaakt voor het verlengen van een rijbewijs. Is uw rijbewijs verlopen? In sommige gevallen zijn rijbewijzen tijdelijk langer geldig. U hoeft daarom niet direct een afspraak te maken, maar kunt de afspraak misschien uitstellen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Wij vragen hier u begrip voor deze situatie.