Ridderkerk is gestart met fitcoins. Een project met als doel volwassenen te stimuleren een gezondere leefstijl aan te nemen. Spaar voor gezonde producten en diensten door meer te bewegen!

Hoe werkt het?

Iedereen boven de 18 jaar kan meedoen met dit project. Download de gratis ‘Fitcoin’ app met stappenteller op uw telefoon en spaar met elke stap die gezet of kilometer die gefietst wordt voor fitcoins. Deze fitcoins kunt u uitgeven aan gezonde producten en diensten in Ridderkerk zoals groente en fruit, sportactiviteiten, zwembadkaartjes of een dieetadvies. Zo is werken aan uw gezondheid niet alleen leuk, maar levert het ook een beloning op.

Meer informatie

Kijk voor alle informatie over fitcoins op de website van Facet Ridderkerk of neem contact op met Facet Ridderkerk via telefoonnummer (0180) 432 350 of e-mail info@facetridderkerk.nl. Deelname is gratis!