In het gemeentehuis kunt u trouwen in de trouwzaal. Dit is een mooie lichte ruimte met zitplaatsen voor maximaal 75 personen.

Wilt u muziek afspelen tijdens de ceremonie? Hiervoor stellen wij op verzoek een bluetooth-speaker beschikbaar. Zorgt u zelf voor iemand uit uw gezelschap die de muziek kan afspelen.
Er is geen muziek mogelijk tijdens de voltrekking van een kosteloos huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Het is mogelijk het carillon te laten bespelen voor en/of na de trouwplechtigheid in het gemeentehuis. U kunt hierbij kiezen uit een aantal liedjes. In overleg met de beiaardier zijn eventueel ook andere liedjes mogelijk.

Adres: Koningsplein 1 in Ridderkerk.
Telefoon: (0180) 451 234

Parkeren

Op het Koningsplein mag u niet parkeren. U krijgt van ons 3 ontheffingen om toch met 3 auto’s voor het gemeentehuis te kunnen parkeren. Neem contact met ons op als u gebruik maakt van een bus.

Uw gasten kunnen de auto in de parkeergarage onder het gemeentehuis (betaald) parkeren. De ingang van de parkeergarage is aan de Klaas Katerstraat. Via het trappenhuis of de lift komt men direct bij het gemeentehuis uit.

Virtuele tour

Wandel virtueel door het gemeentehuis.