Heeft u hulp nodig bij het installeren van de app CoronaCheck op uw smartphone? Of wilt u de QR-code uitprinten, maar komt u er niet uit? Vrijwilligers helpen u graag. Hieronder leest u waar u wanneer terecht kunt. Neem voor uw bezoek uw inloggegevens van DigiD mee, uw smartphone (als u die heeft) en uw burgerservicenummer.

Dinsdag

Van 13.00 - 16.00 uur kunt u langskomen bij Informatiepunt Digitale Overheid in bibliotheek AanZet, Koningsplein 1.
Van 13.30 - 16.30 uur kunt u binnenlopen bij de Formulierenbrigade van Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5.

Donderdag

Van 09.00 - 12.00 uur kunt u binnenlopen bij de Formulierenbrigade van Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5.
Van 13.30 - 15.00 uur kunt u langskomen tijdens het digitale inloopspreekuur van bibliotheek AanZet, Koningsplein 1.

Kijk voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs op de website van de CoronaCheck. En kijk voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs op de website van de Rijksoverheid.