Om een voorziening aan te kunnen vragen, moet u vaak (digitaal) een aanvraagformulier invullen. Dat is soms een hele klus, waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Ook het lezen van formele brieven is voor velen ingewikkeld. Op dit soort momenten kunt u de formulierenbrigade van Facet Ridderkerk inschakelen.

• De formulierenbrigade van Facet Ridderkerk kan u helpen bij het invullen van formulieren.
  • Aan de hulp van de formulierenbrigade zijn geen kosten verbonden. De mensen die helpen, gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.
  • De formulierenbrigade heeft spreekuren op dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en donderdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur.
  • U kunt een afspraak maken via (0180) 432 350 of via e-mail info@facetridderkerk.nl
  • Adres: Schoutstraat 5, 2981 EZ Ridderkerk.
  • Let op! Voor aanvragen heeft u vaak bewijsstukken nodig, zoals bijvoorbeeld een identiteitsbewijs, DigiD of zorgpas. Wat u nodig hebt staat meestal op de website. Zorg dat u die spullen en/of gegevens meeneemt als u een afspraak heeft.

Heeft u hulp nodig bij taal, rekenen of digitale vaardigheden? Kijk dan ook eens op de pagina Hulp bij taal, rekenen of digitale vaardigheden.