Hieronder vindt u een overzicht van alle teams binnen het cluster Informatie en automatisering en hun taken.

Applicatiebeheer

Team Applicatiebeheer beheert alle computerprogramma’s die de medewerkers van de gemeente gebruiken. Het team zorgt dat deze applicaties werken en up-to-date zijn. Ook helpt dit team de medewerkers als zij vragen hebben over de computerprogramma’s.  

I-Advies

Team I-Advies adviseert collega's over slimme ICT-oplossingen. Het team helpt de gemeenten om (digitale) informatie beter, sneller en veiliger te verwerken. 

ICT-Services

Dit team is het eerst aanspreekpunt voor ICT-diensten. Het team bestaat uit de helpdesk en A-advies. De medewerkers van dit team beantwoorden vragen van collega’s over hun computer en geven advies bij het oplossen van problemen en storingen.

Informatiebeheer

Team Informatiebeheer beheert allerlei wettelijke informatie van de gemeente. Denk daarbij aan adresgegevens, gegevens van de openbare ruimte en kaarten. Het team zorgt ervoor dat deze informatie beschikbaar is voor  inwoners, bedrijven en medewerkers.

Operatie en Diensten

Team Operatie en Diensten bestaat uit de systeembeheerders en collega's van probleembeheer en projectondersteuning. Zij zorgen ervoor dat alle ICT-voorzieningen binnen de organisatie goed werken.