In Ridderkerk wordt vanaf de verkiezingen van 23 mei het plakken van de affiches op een andere manier georganiseerd.

Digitaal aanleveren affiche

We vragen u om een digitaal bestand van uw affiche aan te leveren via verkiezingen@ridderkerk.nl. Vanaf de dag van kandidaatstelling (9 april) heeft u 1 week (tot uiterlijk op 16 april) de tijd om het digitale bestand aan te leveren. Ongeveer 4 weken voor de verkiezingsdag willen we alle posters op de borden hebben.

Wij gaan alle affiches op 1 grote poster laten drukken en op de borden plakken. Op deze manier zijn alle affiches even groot en wordt ook alles op hetzelfde moment geplakt. U hoeft geen kosten te maken voor het laten drukken van de posters.

Los aangeleverde posters (niet digitaal) worden niet meer geplakt. Het is ook niet toegestaan om zelf uw posters op de borden te plakken.

Locaties aanplakborden

• Noordstraat (tegenover Lingestraat)
  • Dillenburgplein (tegenover Stadhouderslaan)
  • Sportlaan (tegenover Koninginneweg)
  • Havenstraat (tegenover supermarkt)
  • Vondellaan (tegenover Vlietlaan)
  • Vlietlaan (tegenover 'Salem', Vlietlaan 1+2)
  • Geerlaan (nabij Rijksstraatweg)
  • Damstraat (hoek Pruimendijk)

Meer informatie

Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar verkiezingen@ridderkerk.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is 0180-451234 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur).