Wilt u kennismaken met de nieuwe raadsleden? Wilt u hen vertellen wat uw ideeën zijn voor Ridderkerk? Kom naar de ontmoeting rond de begroting op donderdag 6 oktober.

De gemeenteraad organiseert jaarlijks een bijeenkomst rond de plannen en de begroting voor volgend jaar. De kennismaking en ontmoeting tussen gemeentebestuur, inwoners en organisaties staan centraal. Iedereen is welkom. Het thema van de ontmoeting is dit jaar ‘Ontmoet de nieuwe raad’.

Organisaties

Op 16 maart is een nieuwe gemeenteraad gekozen. Een groot deel van de raad is vernieuwd. De raadsleden maken graag (opnieuw) kennis met de inwoners en organisaties. Tijdens de ontmoeting rond de begroting presenteren enkele Ridderkerkse organisaties zich. Onder meer Schuldhulpmaatje, Present, Stichting Evenementen Ridderkerk (SER), Centrum voor Jeugd en Gezin en de Groene Stroom laten zien wat zij doen.

Presentatie

Een belangrijk deel van het werk van de gemeenteraad speelt zich af in de raadzaal. De griffier verzorgt deze avond om 20.30 uur een korte presentatie in de raadzaal. Die gaat over het werk van de gemeenteraad. De ontmoeting rond de begroting is van 20.00 tot 22.00 uur in de hal van het gemeentehuis.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Maarten Slingerland via m.slingerland@ridderkerk.nl of (0180) 451 720. Meer informatie over de gemeenteraad vindt u op de pagina Gemeenteraad.