Kunstliefhebbers hebben er lange tijd op moeten wachten, maar in het weekend van 21 en 22 mei kunnen ze hun hart ophalen. De Kunstroute Ridderkerk vindt dan weer plaats.

Vrijwel alle kunstenaars hebben nieuw werk gemaakt dat zij graag aan u willen tonen. Bij de expositie in het gemeentehuis wordt nu al een tipje van de sluier opgelicht. Daar is een overzichtstentoonstelling van werken van de deelnemende kunstenaars: Iris Raaijmakers, Saskia Rietveld, Anneke Slagboom, Ada Burgerhout, Joke Vonk-Schot, Özlem Aral, Fenneke Groeneveld, Jacco van Dam, Dirry Blom, Michel Kooijmans, Ingrid Zelessen, Nadja Novali, Mira de Koning, Bea Verveer, Leo Pors, Karin Touw, Mark Isarin, Willie Roosenbrand en Ellie Smelik-Damsteeg.

Uiteenlopend

De kunst is ook dit jaar weer zeer uiteenlopend. Van schilderijen, beeldhouwwerk, zeefdruk, keramiek en sieraden tot aan fotografie. U kunt vanuit het gemeentehuis een visitekaartje van de kunstenaars meenemen voor meer informatie. Ook vindt u daar flyers van Kunstroute Ridderkerk. In de flyers vindt u de namen van de deelnemers en de locaties die u tijdens de Kunstroute kunt bezoeken. De kunstenaars staan dit jaar thuis in hun eigen atelier of in een van de vier clusterlocaties: Paviljoen Struis, Bezoekerscentrum de IJsvogel, Galerie Imspa en Kunsthandel Jan Kooijman.

De overzichtstentoonstelling is tot vrijdag 27 mei te bekijken. Meer informatie vindt u op kunstrouteridderkerk.nl