Advies- en Meldpunt verward gedrag

Het nummer van het landelijke meldpunt is: 0800-1205. Via het landelijk meldpunt kunnen meldingen worden gedaan over mensen met verward gedrag. Het landelijk nummer schakelt door naar de regio. Gaat het om een inwoner van Ridderkerk? Dan kunt u ook rechtstreeks bij de gemeente een melding doen, via onderstaande meldknop of door te bellen naar (0180) 451 234. Vraag dan naar een medewerker van het Advies- en Meldpunt Verward Gedrag.

Doe een melding verward gedrag

Meer informatie? Kijk op de pagina over het Advies- en Meldpunt Verward Gedrag.

Veilig Thuis

0800-2000 (gratis)

Maakt u zich zorgen over uw veiligheid of die van iemand in de omgeving? Bel of chat dan met Veilig Thuis. Ook als u twijfelt. Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. U kunt bij Veilig Thuis terecht voor informatie, advies en ondersteuning, om zorgen te bespreken en eventueel om een melding te doen. Kijk voor meer informatie op de website van Veilig Thuis(externe link).

Dierenpolitie

144

Bent u getuige van een dier in nood door een ongeluk, of wordt u geconfronteerd met mishandeling of verwaarlozing van dieren? Neem dan contact op met het centrale meldpunt 144 Red een dier. Kijk voor meer informatie op de website van de politie(externe link).

Zwemmen in natuurwater

Zwemwatertelefoon: 0800-99 86 734 (gratis)

Een overzicht van alle zwemplekken in Nederland en de kwaliteit van het water vindt u op zwemwater.nl(externe link) en in de zwemwater app.