Het nieuws voor ondernemers wordt ook maandelijks verzonden via een nieuwsbrief. Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar ondernemen@ridderkerk.nl. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief klikt u op 'hier afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

• Hoe digitaal bent u?

De KvK heeft een e-book Digitaal ondernemen uitgebracht om de stap naar digitaal ondernemen een stuk kleiner te maken.
  • Talkshow Cybercrime

Cybercrime is een toenemend probleem met grote gevolgen voor ondernemers. Om te voorkomen dat ondernemers slachtoffer worden organiseert de Veiligheidsalliantie Rotterdam en het Platform Veilig Ondernemen een talkshow met presentator Kees van der Spek.
  • Maak kennis met... JEU Interior Prints van HollandRidderkerk

Holland Ridderkerk is een bekende naam in Ridderkerk. Eigenaar Arno de Winter liet ons weten een nieuw concept te hebben bedacht dat u simpelweg gezien moet hebben. Heeft u net als HollandRidderkerk ook een verrassend nieuw concept? Aarzel niet en laat de Ridderkerkse ondernemers uw idee zien.
  • Geen precario in 2021

Net als vorig jaar hoeven Ridderkerkse ondernemers en instellingen ook dit jaar geen precariobelasting te betalen. Precario is de belasting op het gebruik van de grond van de gemeente voor bijvoorbeeld terrassen.
  • Update oproep tussen wal en schip

Herinnert u zich nog dat wij samen met onze collega wethouders van Albrandswaard en Barendrecht op 25 januari via nationale tv een oproep aan het kabinet hebben gedaan voor maatwerk oplossingen aan onze lokale ondernemers? En vraagt u zich af wat er daarna is gebeurd?
  • Servicedesk TOZO en heroriëntatie

Door corona staat het ondernemerschap bij sommigen onder druk. Mogelijk wilt u verder als ondernemer, maar weet u nog niet precies hoe. Of denkt u erover om een (bij)baan in loondienst te zoeken. Misschien heeft u vragen over herscholing en financiële mogelijkheden. De Servicedesk Tozo helpt ondernemers met deze vragen.