Het nieuws voor ondernemers wordt ook maandelijks verzonden via een nieuwsbrief. Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar ondernemen@ridderkerk.nl. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief klikt u op 'hier afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

• Word jij winkelier van het jaar?

Heeft jouw winkel de sfeer en authenticiteit die zo belangrijk zijn in het straatbeeld? Komen klanten iedere keer weer bij jou terug omdat je de beste service, prijs en kwaliteit levert? Doe dan mee met de verkiezing lokale winkelier van het jaar.

• Op bezoek bij Frenoflex

Het college van burgemeester en wethouders hecht aan goede relaties met het Ridderkerskse bedrijfsleven. Een belangrijk hulpmiddel daarbij zijn de intensieve contacten van wethouder Henk van Os met de plaatselijke ondernemers. Met enige regelmaat brengt ook het voltallige college bezoeken aan bedrijven. Dinsdag 14 mei vond een nadere kennismaking plaats met Frenoflex aan de Zinkstraat. Op bezoek kwamen burgemeester mevrouw Attema, de wethouders Japenga, Meij, Oosterwijk en Van Os, en bedrijfscontactfunctionaris Joyce Groeneweg.

• Horeca-overleg

Op maandag 6 mei vond het nieuwe horeca-overleg van Ridderkerk plaats. Een gastvrije en gezellige horeca draagt bij aan de totale sfeer van Ridderkerk en om die reden wil de gemeente graag in gesprek met de lokale horecaondernemers. De ambitie is om meer mogelijk te maken. Ruim 65 horecaondernemers hadden voor de bijeenkomst een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

• Bijeenkomst Verduurzamen in Ridderkerk

Zelf energie opwekken, benieuwd naar de voordelen van elektrisch rijden, samen zonnepanelen inkopen of meer weten over fiscaal aantrekkelijk verduurzamen? Tijdens de lunchbijeenkomst op 24 mei (aanvang 12:00) ontdekt u waar uw kansen als Ridderkerkse ondernemer liggen. Tijdens de bijeenkomst zijn we te gast bij Flynth Accountants aan de Ridderpoort.

• Proef de sfeer van Sint Joris en de Zaak

Op dinsdag 23 april 2019 heeft wethouder Henk van Os in de tuin van Van der Valk Hotel Ridderkerk ruim 200 ondernemers letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet tijdens de eerste editie van Sint Joris en de Zaak.

Op deze manier wil de wethouder zijn waardering uitspreken naar alle Ridderkerkse ondernemers en het belang van het lokale ondernemerschap binnen Ridderkerk benadrukken.