Het nieuws voor ondernemers wordt ook maandelijks verzonden via een nieuwsbrief. Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar ondernemen@ridderkerk.nl. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief klikt u op 'hier afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

• Van Gelder wint de Rotterdamse Ondernemersprijs 2022

Op 17 mei won Van Gelder Ridderkerk de Rotterdamse Ondernemersprijs 2022. Gerrit van Gelder kreeg de award uitgereikt door burgemeester Ahmed Aboutaleb.

• Subsidieregeling Groen Werkt Beter

Werkt u op een bedrijventerrein in Zuid-Holland en wilt u de werkomgeving vergroenen en daar meer over leren? Vanaf begin 2022 kunt u hiervoor tot € 5.000,= provinciale subsidie aanvragen!

• Maandag 13 juni gratis inspiratiesessie

Maandag 13 juni nodigen wij u uit voor een gratis inspiratiesessie voor voedselaanbieders over een duurzame en gezonde menukaart en voedselverspilling.

• Oproep stageplaatsen

Door de coronacrisis is het voor studenten moeilijk een stageplaats te vinden. Stageplekken voor bepaalde sectoren zijn, met name voor mbo-studenten moeilijk te vinden.

• Ondernemerslunch op vrijdag 1 juli

Vergeet u niet aan te melden voor de ondernemerslunch van vrijdag 1 juli aanstaande bij Meat Franky's aan de Ringdijk 1 in Ridderkerk!