Het nieuws voor ondernemers wordt ook maandelijks verzonden via een nieuwsbrief. Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar ondernemen@ridderkerk.nl. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief klikt u op 'hier afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

• Twee leuke webinars voor ondernemers

Op 14 januari en 28 januari 2021 staan er twee webinars gepland over duurzaamheid en circulair ondernemen.
  • Regelingen Lockdown

Voor ondernemers die de komende weken de deuren moeten sluiten zijn er verschillende regelingen.
  • Horecaoverleg Ridderkerk

Op 30 november vond een digitaal horecaoverleg plaats met verschillende horecaondernemers uit Ridderkerk.
  • Nieuwe periode BIZ Dillenburgplein

Dit jaar moest er gestemd worden over een nieuwe BIZ-periode voor Dillenburgplein.
  • Verlenging bestedingsduur Ridderhelden

De Ridderhelden actie is dinsdag 15 december met het bekendmaken van de vijf Ridderkerkse superhelden succesvol afgesloten.
  • Webinar Zakelijk Ridderkerk gaat circulair

De gemeente Ridderkerk werkt toe naar een circulaire samenleving in 2050. Maar wat is een circulaire samenleving? In samenwerking met PHI Factory verzorgen we donderdag 28 januari 2021 een inspirerende presentatie.