Het nieuws voor ondernemers wordt ook maandelijks verzonden via een nieuwsbrief. Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar ondernemen@ridderkerk.nl. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief klikt u op 'hier afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

• Vakmanschap met een eigentijdse benadering

De kleine buurtwinkel waar de wijk samenkomt en grote, markante bedrijven. Starters met een creatief idee en ondernemers die onvermoeibaar doorzetten. Stuk voor stuk verrijken zij Ridderkerk met hun passie, ambacht en ondernemerszin. Zij geven Ridderkerk ‘smoel’. Hier leest u hun verhaal.

• Lokaal kerstpakket inkopen

Heeft u nog geen kerstpakket voor uw medewerkers? U kunt erover nadenken om uw kerstpakket lokaal in te kopen bij plaatselijke ondernemers en winkeliers.
    Voor uw organisatie een mooi argument om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, tevens gunt u elke lokale ondernemer de kans om meer omzet te realiseren.

• Rapportage werkgebonden personenmobiliteit

In 2019 zijn vanuit het klimaatakkoord op landelijk niveau afspraken vastgelegd om de CO2-uitstoot in Nederland de komende jaren sterk te verminderen, zo ook die van onze zakelijke verplaatsingen. Eén van de afspraken is dat vanuit werkgebonden personenmobiliteit er 1 megaton CO2 minder uitstoot plaatsvindt in 2030. Deze afspraak is van invloed op de bedrijfsvoering van werkgevers met meer dan 100 werknemers.