Op dit moment wordt de nieuwe gemeenteapp voor Ridderkerk ontwikkeld. Een app die u direct toegang geeft tot de meest gebruikte opties op onze website. Daarnaast kunt u twee voorkeursadressen opslaan, waardoor u gericht meldingen kunt ontvangen over bijvoorbeeld bekendmakingen in uw omgeving. Zo weet u precies welke vergunningen er zijn verleend en welke werkzaamheden er plaatsvinden. Ook kunt u meldingen doorgeven die betrekking hebben op de openbare ruimte, zoals een losliggende stoeptegel. Anders dan op onze website vindt u in de app ook een cultuurhistorische kaart, waar u bij alle gemarkeerde locaties ook direct meer informatie kunt lezen.

Wij doen ons best onze producten en diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen en behoeften. Bij de ontwikkeling van de nieuwe gemeenteapp wordt rekening gehouden met de input die wij dagelijks van u krijgen, vanuit onderzoeken die wij doen en de meestgestelde vragen tijdens uw contact met de gemeente. De livegang van de app staat gepland voor juli 2021.

Met veel enthousiasme presenteren wij u alvast een aantal van de schermen en nodigen u graag uit om uw mening met ons te delen. Wij horen graag van u hoe u vindt dat de app eruit ziet en of er voor u duidelijk is welke mogelijkheden de app allemaal biedt. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar Mandy Jaques via m.jaques@bar-organisatie.nl. Wij zien uw reactie graag tegemoet!