Op begraafplaats Vredehof is een rouwcentrum. Hier vinden rouwbezoeken en uitvaarten plaats. Is de crematie of begrafenis ergens anders? Dan kunt u voorafgaand aan de crematie of begrafenis samenkomen in het rouwcentrum.

In Rouwcentrum Vredehof vindt u:

  • een aula
  • een condoleanceruimte
  • een opbaarkamer
  • een familiekamer
  • een koelruimte

Aula

In de aula is ruimte voor ongeveer 150 belangstellenden. Er is een geluidsinstallatie aanwezig waarmee u muziek kunt laten afspelen. U kunt ook zelf muziek maken. Er staat een orgel. Daarnaast kunt u een presentatie laten zien. Het is ook mogelijk om een geluidsopname van de bijeenkomst te maken. 

Uitvaart online volgen

U kunt de dienst via een livestream uitzenden voor mensen die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Uw uitvaartondernemer kan u hier verder mee helpen. 

Condoleanceruimte

Voor of na de bijeenkomst kunnen bezoekers de nabestaanden condoleren en samenzijn. 

Opbaarkamer

U kunt in de opbaarkamer afscheid nemen van de overledene voordat de bijeenkomst begint. Deze kamer kan niet op slot.

Familiekamer

Rouwcentrum Vredehof beschikt over een familiekamer. Hier kunt u met uw familie samenzijn voordat de bijeenkomst begint. 

Bereikbaarheid en parkeren

Het rouwcentrum is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Het rouwcentrum heeft een ruime parkeerplaats. Bij de ingang van het rouwcentrum zijn 4 gehandicaptenparkeerplaatsen.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van het rouwcentrum? Neem dan contact met ons op via:

Of neem contact op met uw uitvaartondernemer. Uitvaartondernemers kunnen ook via de webagenda(externe link) een afspraak inplannen.

Adres

Lagendijk 114
2981 EN Ridderkerk