Het Ridderkerkse college van burgemeester en wethouders bestaat uit de burgemeester en 5 wethouders. Zij worden bijgestaan door de gemeentesecretaris.

Klik op de namen van de collegeleden voor de nevenfuncties.

Spreekuur college

Het inloopspreekuur van het college op dinsdagmiddag wordt in verband met de coronamaatregelen niet gehouden. Toch vinden we het belangrijk dat u met collegeleden kunt spreken over wat er speelt: in uw straat of wijk, of bij u persoonlijk.

Stuur uw vraag of opmerkingen naar spreekuur@ridderkerk.nl. U krijgt dan een reactie. Vergeet niet om uw telefoonnummer in de mail door te geven. Er kan dan ook telefonisch contact met u worden opgenomen.

Telefonisch

Bel op dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur met het bestuurssecretariaat: Leonie van Wingerden  (0180) 451 710 of Marga Rozendaal (0180) 451 797. U kunt dan kort aangeven waarover u wilt spreken. U wordt vervolgens teruggebeld voor een (telefonische) afspraak met de betreffende bestuurder of een van zijn medewerkers om u te helpen.

Is deze pagina naar wens?