In Ridderkerk kunt u trouwen op de manier zoals u dat wenst. Of u nu kiest voor een eenvoudige ceremonie, voor een groots evenement, of voor iets er tussenin, het is allemaal mogelijk.

Trouwlocaties

U kunt uw ja-woord geven op verschillende locaties in Ridderkerk, zodat u kunt trouwen in een omgeving en in een sfeer die bij u past. De verschillende trouwlocaties:

Trouwambtenaren

Als u in de gemeente Ridderkerk gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan kunt u uw voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar. In overleg met de ambtenaar bepaalt u hoe de ceremonie er ongeveer uit komt te zien. U kunt ook een trouwambtenaar uit een andere gemeente kiezen. Wij benoemen die persoon dan tot trouwambtenaar voor 1 dag.

Is deze pagina naar wens?