Hieronder vindt u een overzicht van alle teams binnen het cluster Uitvoering en hun taken.

Begraafplaatsen

De medewerkers van team Begraafplaatsen regelen allerlei zaken op de begraafplaatsen in de gemeenten. Ze begeleiden uitvaarten en helpen nabestaanden en bezoekers. Ook zorgen ze ervoor dat de begraafplaatsen netjes zijn en blijven. 

Bomen, Borden en Spelen

De medewerkers van team Bomen, Borden en Spelen hebben allemaal hun eigen specialiteit. Sommige medewerkers onderhouden de bomen, perken en parken in de gemeenten. Andere medewerkers zorgen voor het onderhoud aan speeltoestellen. Ook zorgt een aantal medewerkers voor verkeer gerelateerde zaken in de gemeenten. 

Gemalen en Riolering

Team Gemalen en riolering zorgt dat de inwoners droge voeten houden. Het team verhelpt storingen aan gemalen en zorgt dat de gemalen goed blijven werken.

Reiniging

Team Reiniging zorgt dat de straten schoon en netjes zijn. De medewerkers in dit team ruimen bijvoorbeeld zwerfafval op en legen de afvalbakken. Binnen het team werken mensen met een arbeidsbeperking op verstandelijk, geestelijk of lichamelijk gebied. De medewerkers van team Reiniging krijgen persoonlijke begeleiding in hun werk. Hun eigen ontwikkeling staat daarbij centraal. 

Service en Administratie

Team Service en Administratie helpt de andere teams binnen het cluster Bedrijfsvoering. Dat doet ze op allerlei manieren. Het team zorgt er bijvoorbeeld voor dat de medewerkers op de gemeentewerf hun werk goed kunnen doen. Ook zorgt ze dat er gereedschap en ander materiaal is voor medewerkers van de gemeente. Daarnaast beheert dit team de kantine en de wasserette. En ze zorgt voor onderhoud aan machines en voertuigen van de gemeenten.

Het team doet de administratie voor de begraafplaatsen in de gemeente. Meldingen over de openbare ruimte komen ook bij dit team terecht. 

Toezicht

Team Toezicht controleert bedrijven die de openbare ruimte onderhouden. Denk aan bedrijven die reparaties uitvoeren aan klein straatwerk, kabels en leidingen, openbare verlichting en boomonderhoud.

Wijkbeheer

Team Wijkbeheer zorgt ervoor dat de omgeving er netjes uitziet. Denk aan winkelcentra en parken. Als er iets kapot is, zorgen zij dat het wordt gerepareerd of vervangen. Verder plaatst het team straatmeubilair, zoals bankjes, afvalbakken en lantaarnpalen. Ook zorgt ze voor het groen in de gemeenten. Een grote groep medewerkers maakt deel uit van wacht- en waakdienst en de gladheidbestrijding.