Vergaderschema

Dinsdag 5 juli 202213:30 uur Gemeentehuis van Ridderkerk, Ridderzaal
Dinsdag 18 oktober 202213:30 uur Gemeentehuis van Ridderkerk, Ridderzaal

Vergadering Algemeen Bestuur BAR-organisatie 5 juli 2022

De vergadering wordt gehouden in het gemeentehuis (Ridderzaal), Koningsplein 1 in Ridderkerk.

1. Opening en mededelingen
  2. Verslag vorige vergadering
  3. Jaarstukken 2021
  4. Eerste tussentijdse rapportage GR BAR-Organisatie 2022
  5. Begroting 2023
  6. Zienswijzen op begrotingswijziging GR BAR-organisatie over informatieveiligheid en privacy
  7. Rondvraag en sluiting

Archief

Wanneer u op zoek bent naar vergaderstukken die niet meer op de website staan, dan kunt u de stukken terugzoeken in Archiefweb(externe link). Alle informatie die op de website heeft gestaan, kunt u daar terugvinden. Op de pagina Hoe werkt het archief? leest u hoe u het makkelijkst iets kunt terugvinden.

Vergaderstukken

We doen ons uiterste best om de geplaatste bestanden op onze websites zo toegankelijk mogelijk te maken. Loopt u echter toch nog tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Mail dan naar webteam@bar-organisatie.nl(externe link) of bel naar 14 0180(externe link). Samen met onze medewerkers zoeken wij dan naar een passende oplossing, zodat u toegang heeft tot de informatie.