Vergaderstukken

De vergaderstukken worden ongeveer 2 weken voor de commissievergadering in het raadsinformatiesysteem geplaatst. In de kalender kunt u de vergadering aanklikken en vervolgens de vergaderstukken downloaden. Voor gebruikers van een tablet is er een speciale app: GO. vergaderen(externe link) (de app is alleen beschikbaar voor Apple).

Bekijk de vergaderstukken

Melding nieuwe vergaderstukken

U kunt per e-mail een melding ontvangen als er nieuwe vergaderstukken op de website staan. Meldt u hiervoor aan bij Maarten Slingerland.

Vergaderschema

De gemeenteraad stelt elk jaar een vergaderschema vast. Wilt u weten wanneer de raad en de commissies vergaderen?

Bekijk de kalender in het raadsinformatiesysteem 

Download vergaderschema 2022 (beeld) (pdf, 107 kB) of vergaderschema 2022 (uitgeschreven versie) (pdf, 69 kB)

Vergaderschema 2023 (beeld) of vergaderschema 2023 (uitgeschreven versie)

Bezoek de vergadering

De vergaderingen zijn openbaar en voor iedereen te bezoeken. U kunt in- en uitlopen wanneer u wilt. De raad vergadert in de raadzaal van het gemeentehuis. De commissies vergaderen in de raadzaal of de trouwzaal. Op de agenda staat waar de commissie vergadert. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur.

Raad in beeld (videoverslagen van de raadsvergaderingen)

Kunt u niet aanwezig zijn bij de raadsvergadering, dan kunt de vergaderingen van de

gemeenteraad live in beeld en geluid volgen.

Ook achteraf kunt u de vergaderingen bekijken en beluisteren. 3 werkdagen na de vergadering kunt u de uitzending van de commissie- of raadsvergadering op sprekersniveau doorzoeken. Een uitgeschreven tekst van de raadsvergadering wordt binnen 14 dagen toegevoegd, zodat u nog gerichter kunt zoeken en de vergadering kunt nalezen.

Audioverslagen van de commissie (live en achteraf)

De commissievergaderingen worden alleen uitgezonden in geluid. Ook de commissievergaderingen zijn na 3 dagen doorzoekbaar op spreker. Van de commissie wordt vanaf 2020 ook een uitgeschreven tekst toegevoegd.

Besluitenlijsten en notulen van de raad

De besluitenlijsten en de uitgewerkte woordelijke verslagen worden niet alleen toegevoegd aan de uitzendingen, maar zijn ook overzichtelijk bij elkaar verzameld in het raadsinformatiesysteem.

Niet gevonden?

Zoekt u informatie van of over de raad en kunt u die niet vinden? Neem dan op contact met de griffie, Maarten Slingerland of 0180-451720.