Begraafplaats Vredehof bestaat sinds 1954. De begraafplaats doet denken aan een park. Dat komt door de beplanting, de vele bomen en de kunstwerken die er staan.

De begraafplaats heeft een algemeen gedeelte, een Rooms-Katholiek gedeelte en een Islamitisch gedeelte. Ook is er een speciaal gedeelte voor kinderen en er is een foetushoek. Daarnaast zijn er 2 strooivelden, 2 urnentuinen en urnenmuren. Naast de begraafplaats vindt u een rouwcentrum en 2 kleine overdekte ontmoetingsplaatsen.

Soorten graven

Op deze begraafplaats kunt u kiezen uit een algemeen graf of een particulier graf. U kunt geen graf reserveren. U kunt wel een particulier graf uitzoeken dat op naam van de gemeente staat.

De begraafplaats is elke dag open van 9.00 uur tot zonsondergang.

Begraafplaats bezoeken

• Honden zijn toegestaan. Doe uw hond wel aan de riem.
  • U mag niet met de auto of fiets de begraafplaats oprijden. Behalve als u hiervoor toestemming van de gemeente heeft.
  • Plaats geen glazen potten of vazen op of bij het graf. Deze kunnen omwaaien en breken.
  • Laat geen voorwerpen achter bij het gedenkteken, zoals gereedschap en vazen. Zo houden we de begraafplaats met elkaar veilig en netjes. Laat u toch spullen achter, dan kunnen medewerkers van de begraafplaats deze spullen weghalen.

Adres en contact

Lagendijk 112 -114