Als u als woningeigenaar uw energierekening omlaag wilt brengen, kunt u terecht bij de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel biedt betrouwbaar en deskundig advies over hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken. U vindt er inspirerende oplossingen: van isolatiematerialen en radiatorfolie, van warmtepompen en energie-efficiënte thermostaten, tot zonnepanelen en energiezuinige verlichting.

Energierekening omlaag, comfort omhoog

Op de website van de WoonWijzerWinkel vindt u veel nuttige informatie, praktijkvoorbeelden en verbetertips. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de themadagen. U krijgt inzicht in alle mogelijke maatregelen en voorzieningen om uw energierekening omlaag te brengen en comfort te verhogen. Bent u betrokken bij een bewonerscollectief dan kunt u met de WoonWijzerWinkel profiteren van aantrekkelijke schaalvoordelen.

Winkel

Wilt u de duurzame oplossingen eens in het echt zien en ervaren, dan kan dat. De WoonWijzerWinkel heeft namelijk een zeer uitgebreid én toegankelijk assortiment aan duurzame oplossingen. En dat maakt een bezoek aan deze 2.400 m² grote experience winkel, die gevestigd is op het inspirerende RDM terrein in Rotterdam, beslist de moeite waard. Daar wordt u geholpen door adviseurs, die samen met u kijken naar de beste oplossingen om uw woning energiezuinig te maken.

Ook beschikt de WoonWijzerWinkel over de unieke WoonWijzerWagen. Kijk op de website van Onze Toekomst is Duurzaam voor meer informatie en wanneer de wagen bij u in de buurt komt.

Advies op maat

Als u uw woninggegevens meeneemt, zoals de gegevens over energieverbruik, de grootte van de diverse ruimtes en of u enkel- of dubbelglas heeft, dan krijgt u een advies dat past bij uw woonsituatie. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een afspraak maken. Wilt u een advies op maat, dan bezoeken onze adviseurs u tegen een kleine vergoeding ook thuis. Na dit bezoek ontvangt u een adviesrapportage met een verbeterplan, waarin de maatregelen staan beschreven waarmee u uw woning kunt verbeteren, inclusief een besparingsindicatie.

Contact

U vindt de WoonWijzerWinkel hier:
Directiekade 2
3089 JA Rotterdam

Telefoon: 010 - 747 01 47
Email: info@woonwijzerwinkel.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag, alleen op themadagen: 9.00 tot 13.00 uur

 

Is deze pagina naar wens?