Weet u als bestuur van uw VvE al hoe u uw gebouw gaat verduurzamen? U zult met een plan moeten komen waarop alle leden hun akkoord geven. Hebt u behoefte aan tips?

Dan kunt u maandag 23 november meedoen aan een webinar. Die avond houden wij van 19.30 tot 21.30 uur samen met de WoonWijzerWinkel voor VvE’s uit Ridderkerk, Albrandswaard en Barendrecht een gratis online workshop over dit onderwerp.

Maatregelen

In een VvE-constructie kan het best lastig zijn om maatregelen te nemen voor het besparen (isolatie) en opwekken (zonnepanelen) van energie. De WoonWijzerWinkel zal ingaan op concrete maatregelen voor VvE-gebouwen, zoals dak-, vloer- en gevelisolatie. Vervolgens behandelt ‘VvE’s met Energie’ de juridische en financiële aspecten om tot een rendabel en uitvoerbaar plan te komen dat op draagvlak kan rekenen.

Vervolgcursus

Deze avond is een aftrap van een project rond de verduurzaming van VvE-complexen. Afhankelijk van de animo kan een digitale cursus van drie avonden aangeboden worden, verzorgt door VvE’s met Energie. Daarin wordt nader ingegaan op het verduurzamen van VvE-complexen.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan de webinar op 23 november? Meld u dan aan via het aanmeldformulier op www.ridderkerk.nl/verenigingen-van-eigenaren-vve.