Dinsdag 4 februari is er een vervolgbijeenkomst rondom het Sportakkoord Ridderkerk. De ideeën die tijdens de startbijeenkomst in december zijn verzameld, worden 4 februari omgezet in een gezamenlijk actieplan.

Krachten bundelen

Om echt in beweging te komen, hebben we uw organisatie nodig. Als we gezamenlijk de krachten weten te bundelen, kunnen er nog meer mooie dingen gaan gebeuren in Ridderkerk. Jorrit en Gersom Smit begeleiden het verdere traject. Zij reizen het hele land door om initiatieven rondom sporten en bewegen te ondersteunen.

Denk mee

De bijeenkomst is in het Farelcollege MAVO-gebouw aan Kastanjelaan 50. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Daarna kunt u nog even napraten tijdens een borrel. Sportliefhebbers die willen deelnemen, kunnen zich uiterlijk 31 januari aanmelden via a.hoogenes@ridderkerk.nl. Ook als u niet aanwezig kunt zijn, maar wel ideeën wilt inbrengen of in contact wilt komen, kunt u naar dit adres mailen.Het concept-sportakkoord wordt maandag 17 februari besproken in kleiner comité. Wilt u hierbij zijn, dan kunt u zich al aanmelden.